مشاوره حقوقی رایگان - ورود شخص ثالث به پرونده کیفری

سلام علیکم
موضوع : در مورد خودرو بنز c300
اینجانب ع.م از اهواز خودروی بنز c300 در تاریخ 98/2/8 خریداری کردم از فردی که وکالت نامه و قولنامه داشت و سند ماشین و بیمه نامه به اسمشون نبود اما در دست داشتن ، بهشون گفتم بنده در صورتی با شما معامله میکنم که مالک اصلی خودرو حضور داشته باشن و به بنده وکالت تام بدهند که بنده سند بزنم ، صاحب ماشین قبول کرد و بنده وکالت نامه تام گرفته و قولنامه هم در نمایشگاه انجام دادم و استعلام از راهنمایی رانندگی گرفتم و پول را از بانک به حساب مالک انتقال دادم و بعد از 10 روز ماشین را به نام خودم انتقال دادم ، برگه سبر خودرو و برگه تردد خودرو به نام خودم شد ، بعد از گذشت 6 ماه در تاریخ 98/8/8 بدون هیچ احضاریه از دادگاه ساعت 11 صبح از اطلاع آگاهی وارد منزل بنده شدند با حکم ورود به منزل و بنده و ماشینو بردند ، بنده متوجه شدم که شخصی به نام م.م اعلام سرقت خودرو کرده و ماشین بنده رو گرفتن و تحویل ایشان قرار بدهند ، با پیگیری های شدید بنده متوجه شدم ماشین هفت دست چرخیده و به بنده رسیده و نفرات اول و دوم که شریک بودند سر مقداری پول باهم به مشکل بر خوردند و دست نفر دوم به جایی بند نبود و اطلاع داشت که نفر اول که شریکش بود پیگیر دادگاه نمیشود اعلام سرقت کرده و دادگاه را یک طرفه جلو رفته و به رای قطعی دادگاه رسیده ، بنده تا مطلع شدم شرایط خیلی بحرانی هست در دادگاه و التماس های بنده از اجرای احکام یک هفته فرصت خواستم تا شخصی که ازش شکایت شده پیدا کنم که شاید فرجی بشود ، مالک اصلی خودرو را پیدا کردم و ایشان گفت که هیچ اطلاعی نداشته و شرایط مالی خوبی هم ندارد که در دادگاه حاضر شود ، من به ایشان گفتم برایت وکیل میگیرم تا دفاع کنند از تو اگر واقعا بیگناه هستی و پولی از تو نمی خواهد ، متهم و بنده به دادگاه رفتیم و متهم یک ماه به زندان رفت تا تحقیقات بازپرسی انجام شود و دادگاه با استعلام از حساب بانکی متهم و وکالت نامه های که بین متهم و شاکی و پیرینت بانکی و استعلام راهنمایی و رانندگی گرفتنتد متوجه شدن سرقت و کلاهبرداری در کار نبوده و شراکت بوده و متهم برائت گرفت و آزاد شد ، سوال بنده اینجا هست « چرا دادگاه حقوقی وقت رسیدگی پرونده من را 6 ماه باید بگذارد ، چرا من که قانونی مالک ماشینم هستم حق ورود به پرونده کیفری که ماشینم را گرفتن ندارم ، چرا با وجود اینکه مالک رسمی و قانونی خودرو هستم تقاضا کردم التماس کردم ماشین بنده گرون قیمت هست بگذارید بنده هرچقدر که مقام قضایی دستور بدهند سند خانه بگذارم و ماشینم را از پارکینگ در بیاورم چرا قبول نمیکنن چرا اینقدر با بی احترامی برخورد می کنن ، چرا اینقدر دستگاه قضایی ما بی رحمانه عمل میکند چرا عدالت وجود ندارد ، من باید شکایت پیش چه کسی بکنم ، دادستان یا معاون دادستان که حتی حاضر نیستن وقت ملاقات بدهند ، شاید خیال کنید بنده بیسواد هستم ، باید بگویم بنده لیسانس عمران با معدل بالا دارم و پیمانکار جاده ساز هستم و 2 سال مدیر دفتر دادستان نظامی بودم و خدمت کردم به مردم اول گله دارم از خدا بعد از مسئولین و قضات....

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام وقتتون بخیر اولا پرونده کیفری ورود ثالث ندارد
ثانیا چرا این موضوع مهم رابه وکیل دادگستری نسپرده آید
چرا شما به وکیل اعتماد نمی کنید که گرفتن حقتون تسهیل شود
چرا به یک فرد حقوقی مراجعه نکرده و نمیکنید که بتواند درایت راه همراه شماباشد؟

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

پرونده مفتوح هست نمیشود نظری داد به وکلا جهت مطالعه و اریه طریق مراجعه کنید