مشاوره حقوقی رایگان - غصب زمین های اباد شده توسط ابا و اجدادی

کدخدای روستا در زمان پهلوی با نفوذ و کلک سندی اورد و زمین هایی که توسط ابا و اجدادی ما کاشت می شد را غصب کرد و مردم را به زندان انداخت حالا که کدخدا مرده پسرش بعد 30 سال فهمیده که سند به این زمین نمی خورد و با همان سند 30 هکتار از زمین هایی که دولت در اختیار کشاورزان به عنوان شورایی قرار داده بود و قسمتی از خانه های روستایان را حکم گرفته و تهدید بر تخریب خانه ها می کند بعضی با یک سند 30هکتاری 2 زمین 30 هکتاری را غصب کرده و زمین قبلی هم سند ندارد. خواهشمند است راهنمایی فرمایید و یک روستا را از دست این اسراییلی ظالم نجات دهید. اگر وکیلی قبول کرد پرونده 2هکتار از زمین ها را به او واگذار خواهیم کرد. زمین هر هکتار 500 میلیون ارزش دارد.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام وعرض ادب کدوم شهرستان هستید؟