مشاوره حقوقی رایگان - شرکت بیمه ... برای راننده مقصر زمانی دیه تعلق میگیره که نقص عضو یا فوت نماید. ایا قانون این بیمه درست

بنده در سال 95/7/19 در جاده سر یک پیچ خیلی تند واژگون شد. که پلیس راه مقصر خود من راننده را کرده که در صورتیکه ماشین پراید مدل 82 بود نقص فنی داشت فرمان ماشین قفل کرد، جعبه فرمان صدا و روغن ریزی داره؟ داشتم میرفتم تعمیرگاه که این اتفاق افتاد. خلاصه بعد از 15روز بستری در بیمارستان افسر و کارشناس بیمه گفت به شما زمانی دیه تعلق میگیرد که نقص عضو بشی؟ که یک چشمم بینایی نداشت. بعد از اون رفتم پزشک قانونی. و پزشک قانونی 8جای بدنم بیشتر قسمت صورت جراحت وارده را تائید کرد و 3ماه معاینه مجدد نوشت. و من هم بعداز چند روز خیلی نیاز شدید مالی داشتم رفتم اداره بیمه گفتم نمیتونم مبلغ 5یا10 تومان علل حساب برای درمان بگیرم، کارمند مربوطه گفت. میتونی ولی اول باید این فرم را نزد دفترخانه که زیر همان ساختمان بیمه بود تنظیم کنی! منم حقیقتش خونریزی و ضربه شدید مغزی شده بودم زیاد هوش و حواسم خوب نبود چون داروهای آرام بخش باید میخوردم. بعد متصدی دفتر خانه گفت متاهل هستی؟ منم گفتم آره یه دختر3ساله دارم. بعد گفت چرا با این وضعیت تنها اومدی پدر و مادر هم داری؟ گفت حداقل یکی شون همراه تو می اومدن بهتر بود. گفت ایرادی نداره بیا اینجا را امضا کن. منم بدون اینکه بخونم امضا کردم. بعد فرم را بردم پیش همون کارمند. بعد گفت بیمه به تو فقط خسارت چشم را میده که اونم 50 درصد نقص عضو پزشک بیمه تایید کرد. بعد کارمنده گفت الان دیه کامل 190میلیون است نصفش میشه 95میلیون گفت این هست؟ دیه تو ولی قول بدی پیش کسی نگی و شیرینی خوب بدی تا 142میلیون میتونم دیه تو ببرم بالا منم حقیقتش از خدام بود، خوشحال شدم گفتم باشه قول میدم. بعد گفت این فرم را ببر پیش معاون حسابداری بیمه بعد منم فرم را دادم به معاون! بعد معاون گفت تو چرا بدون مشورت این فرم رضایت نامه را تنظیم کردی؟منم گفتم خبر ندارم کارمند بخش خسارت گفت برو دفترخانه این فرم را تنظیم کن منم رفتم. بعد سرش را تکان داد گفت جنایت جنایت بعد ناراحت شد امضا کرد منم بردم پیش همون کارمند بهش گفتم معاون با من اینطور رفتار کرد اونم گفت زیاد به دل نگیر اون جانباز موجی است، خودش نمیفهمه چی میگه. خلاصه 42میلیون را همانروز به حسابم واریز کردن، بعد از اون ‌کارمند خواستم شماره کارت بده تا شیرینی که وعده قول دادم بهش بدم اونم گفت. 5میلیون پول نقد بیار بعد از تعطیل شدن اداره ساعت 5 بعد از ظهر هماهنگ میکنم میگیرم. منم گفتم باشه و بهش تحویل دادم بعد 100میلیون را سال بعد که 96 بود طی 2قسط بهم واریز کردن، بعد از 2سال اون معاون را در نمایندگی یکی از بیمه ... دیدم و اون هم گفت من بازنشست شدم. پسرم تو میتونی بقیه خسارات وارده که شامل شکستگی جمجمه وگونه و فک فوقانی راست منقله،خونریزی مغز،پارگی آبرو، پارگی پلک،پارگی لاله گوش سمت راست دامیه را که پزشک قانونی تایید کرده را طبق قانون جدید ماده 3 از بیمه شکایت کنی و به حقت برسی اون مبلغی که دادن مال یه خسارت واسه چشم راستت بود، تو هنوز جوانی از کار افتاده شدی. دیگه نمیتونی کار سنگین انجام بدی، بنده خدا راست میگه، نمیتونم کار کنم خودم تازه ازدواج کرده بودم و تو داروخانه کار و هم داروشناسی داشتم می‌خواندم که همه آرزوهام نابود شد متاسفانه اون مبلغی که دادن را بیشتر خرج درمان و دکتر کردم تا بتونم بینائی چشم راست را بیارم رفتم شهرهای بزرگ مشهد تهران بلندنظر اون پزشکان این بود که آسیب شدیدی به عصب چشم راست که از مغز میاد آسیب دیده است، ریسکش بالاست شاید در آینده دور بتونی بینائی تو بیاری خیلی هزینه کردم با سلولهای بنیادی پیوند زدن، هنوز که کم و بیش حس میکنم. از شما وکلای عزیز تقاضا دارم که راهی هست و جریان قانون جدید ماده 3 چیه؟ آیا شرکت بیمه در مورد خسارت من قصور کرده! لطفا راهنماییم کنید. خیلی اوضاع ام از نظر مالی و روحی خراب هست؟ خوب اون موقع زیاد حالم خوب نبود، هوشیاریم پایین بود، که بیمه از من سو استفاده کرد. امیدم اول به خدای متعال و بعد به شما وکلای محترم است؟ لطفا راه حلی ارائه کنین، تا بتونم به حقم برسم منتطر جواب خوش شما هستم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

باقی دیه شما قابل دریافته.برای راهنمایی بیشتر نیاز به یکسری اطلاعات هست که باید ارائه بدید.از جمله تاریخ صدور بیمه نامه.ولی در کل میشه بقیه دیه رو دریافت کرد.در صورت تمایل تماس بگیرید.