مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات ساختمان

سلام و عرض ادب. ممنونم از اینکه حوصله به خرج می دهید و مشکلات مردم رو رایگان حل می کنید. ما ساکن یک ساختمان 3واحدی هستیم واحد 3 بدونه اجازه 2واحد اقدام به احداث انباری با سازه ی فلزی و ایرانیت در پشت بام نموده. 2واحد مخالف این کار هستند. راه حل قانونی پیشنهادی شما چیست ...

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

باسلام. هرگونه تصرف در قسمتهای مشاع آپارتمان بر اساس قانون
تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن ممنوع بوده و با طرح دعوی در دادگاه میتوان حکم قلع و قمع آنرا دریافت و اجرا نمود.