مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری به برادر یا مادر

با عرض سلام و ادب فراوان.

بنده به مدت 2 سال که برای معالجه به آلمان آمده‌‌ام برای معالجه جدیدا یه ملکی پدر ما داشته تو پرند بوده و شرکت ساختمان سازی ک ... گفته چون انحصار وراثت نکردین، دولت توقیف میکنه و برمیداره
بنده چند تا سوأل داشتم اول اینکه من از آلمان چطوری می‌تونم بدون رفتن به سفارت وکیل بگیرم؟
دوم اینکه میخوام یه وکالت کاری به مادرم بدم تا بتونه برام اونجا خونه یا خط تلفن بخره؟
مدارکی که داریم در اینجا کارت ملی ایران و کپی شناسنامه هامونه.
لطفا اگر کاری می‌شود که انجام بدیم خبر بدین چون اون خونه مال پدرم بوده حالا که نیست میخوام برای ثوابش عروس و دامادها رو بزارم هر کدوم 2 سال بشینن بدون پول پیش و کرایه.
لطفا کمکن کنین.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اول اینکه عدم اخذ گواهی انحصار وراثت موجبی برای توقیف اموال متوفی نیست بلکه در صورت تاخیر بیش از حد جریمه مالیاتی در بر داره که خیلی هم سنگین نیست
ثانیا برا اخذ انحصار وراثت حضور یکی از وراث یا وکیل وی کفایت میکنه و نیازی به حضور همه ی وراث نیست
ثالثا تنها راه تفویض وکالت از کشور خارجی حضورت در سفارت هست مگر اینکه بخاید به وکیل دادگستری وکالت بدید
رابعا مادر میتونه برا شما یا هر شخص غایبی خرید کنه اما حق فروش نداره و برا خرید نیاز به وکالتنامه نمیباشد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز بدون مراجعه به سفارت و کنسولگری ها شما نمی توانید وکیل گرفته یا به مادرتان وکالت کاری دهید---------اما موضوع اینجاست که برای انحصار وراثت نیازی به حضور یا وکالت شما نیست، مادر شما هم می تواند وکیل گرفته و انحصار وراثت انجام دهد