مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه دختریش

سلام وقت بخیر.مادر من مستمری بگیر پدرشون هستن.من دختری 35 ساله فاقد شغل و مجرد هستم.ایا حقوق پدربزرگم بعد مادرم به من میرسه.چون به من به نوه دختری میرسه.ایا باید تحت تکلف مادرم باشم؟به چه صورت باید تحت تکلف مادرم شم.ایشون از طرف حقوق پدربزرگم بیمه هستن.این قانون 111 بند 2 شامل من میشه یا نه.لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مستمری پدربزرگ به نوه دختر دریافت حقوق بازنشستگی پدربزرگ مستمری دختر تحت تکفل مادر مستمری بازماندگان