مشاوره حقوقی رایگان - جرم نگهداری تجهیزات ماهواره

با سلام.
تعداد 120 عدد رسیور در داخل کشور و در استان گیلان از بنده گرفتن .
در این باره قانون ممنوعیت به کارگیری از تجهیزات ماهواره و رویه 751 وجود داره .
آیا این درسته که قاضی اتهام قاچاق بهم وارد کنه و 2 سال زندان و 5 برابر ارزش کالا جریمم کنه؟

در صورتی که گفتم طبق رویه 751 تجهیزات ماهواره قاچاق نیست. و همچنین ماهواره جزء جرائم خاص هست که براش قانون وجود داره. اما قاضی در جواب میگه یکی دو تا قاچاق نیست تعداد بالا قاچاق هست.

دادگاه بدوی و تجدید نظر حکم قاچاق و زندان صادر شد.
چطور میتونم طبق قانون ماهواره و رویه 751 حرفم رو به کُرسی بنشونم و جریمم همینی که در این دو قانون هست اعمال بشه؟ نه طبق قانون قاچاق

پاسخ ها :

جرم نگهداری تجهیزات ماهوراه نگهداری تجهیزات ماهواره رای وحدت رویه 751 قانون ممنوعیت نگهداری تجهیزات ماهواره تجهیزات ماهواره قاچاق تجهیزات ماهواره قاچاق