مشاوره حقوقی رایگان - جلب متهم

با سلام. با توجه به اینکه شاکی تقاضای جلب و اعمال ماده سه نموده است. در صورتی که متهم جلب شد قبل از رضایت شاکی، آیا متهم می تواند آزاد شود؟ مثلا سند بگذارد. در صورتی که پاسخ مثبت است. شاکی چگونه به حق خود می رسد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

آزادی متهم با سند قبل از رضایت شاکی آزادی متهم قبل از رضایت شاکی آزادی متهم با وثیقه رضایت شاکی متهم جلب متهم آزادی با وثیقه وثیقه شاکی