مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ارثی

با سلام
دو تا سوال داشتم خدمت اساتید بزرگوار لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.
من چند برادر و خواهر دارم؛ که یه خونه پدری برایمان به ارث مانده، حالا برادرهایم نه سهم ارث من رو میدن نه میفروشن. اگر بخوام شکایت کنم؛ چطور میتونم خونه رو به مزایده بزارم؟
و اگر خونه رو برای مزایده بزارم باید من مالیات و عوارض خانه رو بدم یا از قیمت خونه کم میشه ؟
ممنونم از راهنمایتون.

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

شما ميتواتيديا توجه به مشاعي بودن درخواست فروش بكنيد كه در نهايت به مزايده گذاشته ميشود، هرهزينه اي كه شما بپردازيد از قيمت كل خانه پرداخت مي شود