مشاوره حقوقی رایگان - تصرف سهم الارث توسط وراث

سلام. پدرم دو تا ملک خونه داشت با یک ماشین که هر دو ملک را برادر هایم فروختن و فقط از یک خونه به من سهم دادن. ماشین پدری هم راضی نمیشن بفروشن و سهم من رو بدن. از خونه ملکی دومی هم هیچی نمیدن. حرف زور میزنند. میگن هرکاری دلت خواست بکن و هیچ حقی نداری بهت بدیم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از طریق دادگاه میتوانید با گواهی انحصار ورثه دادخواست مهرو موم و تقسیم ترکه را بدهید