مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

باسلام خسته نباشید به تک تک شما
ما یه درگیری داشتیم طرف شب افتاده بود حیاطمون وقتی که در اومدم از خانه فرار کرد بعدش فرداش رفتم شکایت کنم دیدم خودشو زده اومده دادسرا رو من شکایت کرده
من برای شب هم دوتا شاهد بردم که دیده بودن و برای صبحم شاهد بردم که من دست نزدم و چون قبلا سابقه داشت میدونس جرمش سنگینه این کارارو پریروز اخرین دفاعیه بود که من اونو محکوم کردم هم با نقطه زن که نشون داده بود حیاطمه هم با شاهد خب بعدش اون شاهدم نداره که اونو زدن ولی من شاهد دارم که اونو نزدم خب
قاضی به اون گفت قران قسم میخوری اونم گفت اره بعد دستشو بدون غسل و دست نماز و قسم خورد سوالاته من اینه
1. آیا شاهده من هم برای شب هم برای صبح کافی نبود؟؟ اگه نیس پس زحمت من کجا میره ؟؟
2. کسی که کارش اینه حتی بارها از کلانتری از اطلاعات از دادسرا اکیپ اومدن تحقیق کردن همه از دستش خستن و دارای سابقه هس آیا این مرد قران میشناسه که قاضی بدون که به شاهده ما و نقطه زن فک کنه این فرصتو بهش داده؟
3. آیا قران بدون غسل یا دست نماز قسم میدن ؟؟ یا قاضی این کارو کرد ببینه ترس داره یانه ؟؟
4. لطفا راه حل به من بگید؟؟ حرفمو به دادستان بگم یا شما راحل خوب بلدید به من بگید
دستتون درد نکنه سپاس

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شهادت شهود فقط برای اثبات انجام یک کار قابل قبول است نه برای انجام ندادن. شما بدون اطلاع از قانون به نظرخودتون حق دادید . حق دارید ولی راه اثبات حقتون اشتباه بوده .