مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دائم

سلام . 30 ساله ام
من یک بار در محضر با اجازه پدرم و با حضور خانواده صیغه خوندیم
بعد بخاطر اختلاف دو طرف نذاشتن دیگه عقد دائم کنیم
الان بخام با همون پسر ازدواج کنم اجازه پدر لازمه ؟ چون یکبار تو عقد موقت اجازه صادر کرده

پاسخ ها :

ازدواج دائم پس از صیغه بدون اجازه پدر شرایط ازدواج دختر بدون اذن پدر ازدواج دختر بدون اذن پدر ازدواج دائم پس از صیغه ازدواج بدون اذن پدر ازدواج دائم اجازه ازدواج ازدواج