مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد موتورسیکلت معیوب

با سلام و خسته نباشید. من چند روز پیش از یکی از دوستان که موتورسازی داره و موتور هم خرید و فروش میکنه خواستم برام یک موتور آپاچی پیدا کنه گفت یه تریل دارم خیلی بهتر از آپاچی هستش و به شرط بهت میدم و ازین حرفا. من بهش یه چک 15 میلیونی برای 2 روز بعدش دادم و موتور رو بهم داد. بعد 2روز دیدم مشکل داره موتور بهش گفتم. گفت برادرم نیست صبر کن بیاد بعد وقتی استفاده کردم دیدم اون چیزی که میگفت نیست موتور چک رو هم دیگه نقد کرده بودن گفتم این موتور خیلی داغونه اونی نیست که میگفتی گفت به من ربطی نداره گفتم هنوز قلنامه ننوشتیم گفت 4 میلیون از پولت کم میکنم بقیه رو چک یک ماهه میدم وگرنه اصلا پولی بهت نمیدم بعد من چون مدرکی نداشتم که پول دادم بهش به اجبار قبول کردم قولنامه همون موتور رو بنویسیم نوشت همون روز موتور کاربراتش که خرابه هیچی تو حرکت ترمز خالی کرد نزدیک بود برم زیر اتوبوس بهش گفتم گفت ایرادی نداره 3 روز از کارم افتادم دوباره امروز ترمز خالی کرد نزدیک بود تصادف شدید بکنم بهش زنگ زدم میگه بیار بذار موتور رو برات درست کنم میگم این بدردم نمیخوره همش باید از مارو زندگی بیفتم. میخوام ببینم میتونم پولم رو پس بگیرم ازش. تو قولنامه هم نوشته فسخ قرارداذ 3 میلیون ضرر زیان کسر میشه لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.اگر موتور معیوب هست و به این قیمت نمیارزد میتونی با استفاده از خیار عیب یا غبن یا هر کدوم از خیارات دیگر که منطبق با موضوع هست دادخواست تقدیم دادگاه کنی و معامله رو فسخ کنی