مشاوره حقوقی رایگان - لواط پسر با پسر اجباری

سلام من چندروز پیش برای مطالبه طلبم درب خانه بدهکار مراجعه کردم و زنش در را باز کرد بعد شوهرش فهمید و گفت تو عمدا اومدی که زن من رو ببینی و قصد و غرضی داشتی خلاصه برای رفع سوء تفاهم به یه جایی بیرون شهر رفتیم که حرف بزنیم در حین حرف زدن یکی در ماشین را باز کرد منو ضرب و شتم کردن و بزور باهام رابطه برقرار کردن و عکس و فیلم هم گرفتن حالا من از ترس ریختن ابروم نمیخام کاری بکنم که همه بفهمن که من شکایتشون کردم سوال این هست که آیا راهی هست که بی سروصدا من ازشون شکایت کنم و بکشونمشون دادگاه و حقمو بگیرم ازشون؟؟؟ لطفا جواب بدید ممنونم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام. شکایت توسط شما شخصی بوده و کسی جز شما و طرفین پرونده از این ماجرا مطلع نخواهند شد. لذا حتما در‌اسرع وقت نسبت به شکایت تهدید و ضرب و شتم و لواط اقدام کنید