مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مالک قبلی زمین از مالک فعلی برای ابطال وکالتنامه به عنوان شرط زدن سند

با سلام - 10 سال پیش از فرد 2 زمینی را به صورت وکالتی و با مبایعه نامه خریدم. این فرد زمین را با همین شرایط از فرد 1 خریده بود. حالا فرد 1 ، قبل از بنام زدن سند زمین از من خواسته که وکالتنامه خود را باطل نمایم. آیا شرط این فرد وجاهت و دلیل قانونی دارد و آیا من را در ریسک قرار می دهد؟ با توجه به اینکه این فرد ، شخص خوش سابقه ای نیست. و اگر همچنان بر شرط خودش اصرار کرد، من راهکار دیگری برای گرفتن سند از وی دارم؟ با تشکر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، وکالت شما از فروشنده برای چه کاریه ؟ اگر وکالت انتقال دارید نیاز به دادگاه نیست ، با همون وکالت برید سند به نام خود بزنید