مشاوره حقوقی رایگان - طریقه اثبات شغل آزاد همسر و درامد داشتن وی

سلام، تشکر و خسته نباشید .... همسر من 20 سال است که در کار نصب تزیینات ساختمان میباشد وی اوستا کار است و درآمد خوبی دارد
ولی مغازه و جای ثابتی ندارد و البته روال این شغل بر همین است که مردم مغازه میروند و محصول مورد نظر را از آلبومها انتخاب کرده و بعد مغازه دار ... محصول و نصاب آنرا برایشان میفرستد.
همسر من یک تاکسی هم دارند که راننده رویش کار میکند .
من در دادگاه خانواده، شغل همسرم را نصاب و تقاضای توقیف تاکسی را نمودم
ولی ایشان شغلشان را راننده ، عنوان و تاکسی را وسیله کارشان دانستند بنابراین نه تاکسی توقیف شد و نه اقساط مهریه من در حد تمول مالی ایشان تعیین شد
چطور میتوانم شغل اصلی او را اثبات کنم؟ آیا راهی دارد .... و اینکه ایشان که به دروغ خود را به دادگاه راننده تاکسی معرفی میکنند و در روند اجرای عدالت اخلال ایجاد میکنند آیا جرم محسوب نمیشود و حکمی ندارد ...با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

استعلام از حسابهای بانکی ایشان را بخواهید