مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

علیرغم توافقات شفاهی در بنگاه متوجه دروغگویی خریدار شدم ولی بخاطر اینکه خریدار از فامیلها بود چیزی نگفتم و قولنامه را امضا کردم. پس از امضای مبایعه نامه و دریافت 70 درصد وجه کل معامله بحثهایی به وجود آمد. آیا میتوانم برای دفترخانه حاضر نشوم ؟ یا راهی برای فسخ قرارداد هست؟ وقت محضر دقیقا معلوم نشده و قولنامه هم بدون کدر هگیری می باشد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نیازمند بررسی و توضیحات بیشتر است. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید