مشاوره حقوقی رایگان - مراحل ضبط سند وثيقه

براى زندانى مالى سند گذاشتم ولى بعد از مرخصى غيبت كرده براى ساماندهى به مشكلاتش چون مرخصى اش را تمديد نكردند الان ٢٤ روز است ابلاغيه اى براى صاحب سند نيامده فقط به صاحب سند تلفنى گفته اند غايب كرده و سند شما ضبط ميشود ايا بدون ابلاغ رسمى ميتوانند سند را ضبط كنند ؟ البته سند مربوط به شهرستان است

پاسخ ها :

مراحل ضبط سند وثیقه در صورت حاضر نشدن زندانی ضبط وثیقه در صورت حاضر نشدن زندانی ضبط وثیقه در صورت حاضر نشدن ضبط وثیقه زندانی ضبط سند وثیقه سند وثیقه زندانی ضبط وثیقه وثیقه حاضر نشدن زندانی سند زندانی ضمانت ضامن