مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام خسته نباشید سوالی داشتم س.ب هستم ساکن فاضل آباد درباره پرونده کیفری شخصی چند سال پیش بنده رو چاقو زده دیه صادر شده گویا مرخصی اومده چندین بار آخرین بار مرخصی که اومده دیگه زندان امیرآباد گرگان نرفته سند رو مادرشون به عنوان ضامن گذاشتن از تاریخ 28/5 ایشون زندان نرفتن اخرین اخطاری که خورده بود مثل اینکه صاحب سند ایشون رو تحویل ندادن اقدام کردم واسه ضبط سند ولی گویا دادسرای علی آباد میگوید حالا با این تفاسیر پرونده بنده 10سال به طول انجامیده دادسرا میگویند ضبط میشود ولی نمیتوان تو مزایده بگذارید چون دوبار سند بازداشتی داشته است لطف میکنید بهم راهکاری بدید ممنونم میشم خواهشا تشکر از لطفتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بازداشتی های قبلی در اولویت است. مگر اینکه حاصل فروش زیاد بیاید. راهکار دیگری نیست.