مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی

پدری در سال 90 ملک زراعی خود را با تمایل و میل خود در کاغذ عادی در اختیار فرزندانش قرار می دهد و اعلام می کند که از تاریخ فوق هیچ گونه دخل و تصرفی را در اراضی فوق نخواهد داشت و ضمنا در این نوشته هیچ عوضی را از بچه‌هایش نخواسته است و نوشته خود را امضا کرده. و تحویل بچه ها داده است و بچه ها نیز با توافق خود زمین ها را طی تقسیم نامه نوشته و امضا نموده اند حال یکی از اولادها ادعا میکند که پدرم در سال 94 اراضی مزروعی فوق را به من فروخته است و شاهد دارم آیا پدر دوباره می تواند همان ملک را به ایشان بفروشد و از واگذاری خود به فرزندان رجوع کند و از فرزندان خود رجوع کند

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

با توجه به اینکه پدرتون اراضی رو هبه کرده امکان رجوع وجود دارد.