مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی ساختمان همسایه

با سلام و عرض خسته نباشید. همسایه بنده به طول دو و نیم متر بیشتر از اینجانب در طبقه همکف و اول از ساختمان بنده پیشروی داشته و در حال ساخت است و با توجه به روابطی که دارد نتوانستم جلوی ساخت و ساز را بگیرم. آیا بنده میتوانم جهت افت ارزش ساختمان و سایه اندازی از او شکایت و ادعای خسارت کنم؟ برای اینکار چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

بسمه تعالی باسلام آیا مطابق پروانه ساخت کرده یا خیر؟ اگر مطابق پروانه ساخته مسلما خیر اگر مطابق پروانه نساخته می تونید به شهرداری مراجعه کنید تا در کمیسیون مطرح بشه.