مشاوره حقوقی رایگان - ورودی مجزا در ساختمان

خونه خریدم که کلا یه ساختمان دو طبقه س طبقه ی همکف مطلق به بنده است و طبقه اول مالک دیگر زمانی که خونه رو خریدیم مالک طبقه بالا اومدن گفتن در قولنامه قید کنید که ملک در تملک اپارتمانی نمیباشد من هم گفتم شما هم قید کنید که حق ساخت و ساز ندارید و ورودی مجزا بشه در حال حاضر ورودی مشترکه .. اما اونروز که من قولنامه رو مطالعه کردم دیدم نوشتن با ورودی مشترک به توافق رسید الان به دلیل اینکه همسایه طبقه بالا کفتر بازی میکنن و دوست و رفیق میارن ما میخاییم ورودی رو مجزا کنیم اما این اقا میگن حق ندارید چون محل رفت و امد من کم میشه در صورتی که خودشون ورودی راه پله رو نرده اهنی با درب فلزی گذاشتن قفل میکنن و ما اجازه ی رفت و امد به پشت بام و نداریم ایا حق با ماست یا این اقا؟

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

همسايه خق نداره شما را از ورود به پشت بام منع كنه ولي جدا كردن راه ورودي بسته به قوانين شهرسازي و منطقه شما داره كه جاي بررسي داره