مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق و مزایا

با سلام. زیر نظر پیمانکار هستم 11سال سابقه کار دارم ولی حقوق پایه دریافت میکنم می خواستم بدون اینکه کارمو از دست بدم و شکایت کنم بتونم حقوق و مزایای خود را دریافت کنم نیاز به راهنمایی و کمک داشتم سپاسگذارم

پاسخ ها :

مطالبه حقوق و مزایا بدون شکایت مطالبه حقوق از پیمانکار مطالبه حقوق کارگر حقوق و مزایای کارگر پرداخت نکردن مزایای کارگر کارگر پیمانکار