مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه ملک

سلام من 250 متر زمین از شخصی در سال 93 خریدم و قولنامه محضری دارم، مالک زمین که 1000متر زمین دارد در سال 94 سند مادر را برای یک زندانی وثیقه گذاشته، ایا زمین من هم مصادره می شود؟ باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام شکایت کن حتما وکیل میخواهد پیامک 09183338197

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام شما میتوانید هر چه سریعتر تقاضای تنظیم سند رسمی به نام خود از فروشنده کنید و ضمن اینکه به صرف وثیقه گذاشتن سند رسمی الزاما مصادره نمی‌شود