مشاوره حقوقی رایگان - دو پلاک همزمان

باسلام و خسته نباشید بنده یه پلاک فعال تهران نصب بر روی ماشین دارم به تازگی ماشینی رو بنام خودم به ادرس شهرستان ثبت نام کرده ام ایا پلاک جدید برام برای شهرستان صادر میشود ؟

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بله به نام شهرستان است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام پلاک جدید برای آدرسی که برای آن در کد رهگیری سند مالکیت اعلام نموده اید صادر خواهد شد بنابراین پلاک شهرستان صادر خواهد شد نت تهران