مشاوره حقوقی رایگان - ترک خوردن سقف خانه بر اثر تعمیرات همسایه بالایی

باسلام ما در مجتمع زندگی می‌کنیم همسایه بالای مان تعمیرات کلی داشت همه جای سقف خانه ما ترک برداشته بهشون میگیم می‌گوید در اثر زلزله است بروید شکایت کنید بخدا با پتک بتون را می‌کندند آوردیم خودش هم دید ولی زیر بار نمی‌رود لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

دادخواست تامین دلیل و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدید