مشاوره حقوقی رایگان - امضا از طرف

باسلام من یه نامه درخواست تغییر پست با اطلاع صاحب وی برایش نوشتم، متاسفانه ایشان شاکی و مدعی شده که من با ایشان تماس نگرفتم. به نظر شما من چه کاری میتونم انجام بدم، اینکه چه مجازاتی در اداره برای این کار در نظر گرفته میشود؟ باتشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام اقدام شما جعل است و ایشان حق شکایت علیه شمارا دارد چون بجای وی امضا کرده اید ومشمول ماده 523 قانون مجازات هستید