مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک توسط وکیل

با سلام. قرار است همسر بنده سهم چهار دانگ ملک خود را از طریق یک وکیل به بنده انتقال دهد. اما درون متن وکالتنامه عبارت ".... انتقال سند به هر شخصی ولو خود وکیل ...." وجود دارد. در واقع، وکیل توان انتقال سند به خود را دارد. آیا اساسا وکیل که شخص ثالثی بوده که صرفا جهت انجام امور اختیار شده است، از نظر قانونی توان انجام این کار را دارد؟ (انتقال سند به نام خود).
با تشکر

پاسخ ها :

انتقال سند توسط وکیل انتقال سند به هر شخصی ولو وکیل انقال ملک به خود توسط وکیل انتقال ملک با وکالت وکالت به وکیل برای انتقال ملک وکالت انتقال سند انتقال سند ملک انتقال سند وکالت به وکیل شخص ثالث وکیل وکالت سند