مشاوره حقوقی رایگان - تغییر حکم بازخریدی به بازنشستگی

با سلام بنده در سال نود و دو بعد ازنوزده سال خدمت بازخرید شدم البته فقط با رای کمیسیون ناجا حال با سه تا بچه زندگی کردن برام جهنم شده لطفا راهنمایی کنید چکار کنم خدمتم نیروی انتظامی بوده بدلیل بار اول که ازم تست گرفتن حکم بازخریدی برام زدن درخواست تغییر حکم به بازنشستگی را دارم

پاسخ ها :

تغییر حکم بازخریدی به بازنشستگی تغییر حکم بازخرید اجباری اعتراض به بازخرید اجباری بازخرید اجباری نیروی انتظامی بازنشستگی نیروی انتظامی بازنشستگی بازخریدی قوانین بازخریدی بازخرید نیروی انتظامی