مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات دادگاه تجدید نظر

آیا دادگاه تجدید میتواند خارج از کیفرخواست دادگاه بدوی رای صادر بکند؟ و اینکه اگر دادگاه تجدید نظر که فهمید عنوان مجرمانه متفاوت است میتواند عنوان مجرمانه را تغییر و تطبیق دهد؟

پاسخ ها :

صدور رای خارج از کیفرخواست توسط دادگاه تجدید نظر تغییر عنوان مجرمانه توسط دادگاه تجدید نظر اختیارات دادگاه تجدید نظر صدور رای توسط دادگاه تجدید نظر تغییر عنوان مجرمانه رای دادگاه تجدید نظر دادگاه تجدید نظر تجدید نظر