مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب کارفرما با کارگر

سلام
آیا ارائه چکی تحت عنوان تسویه حساب به اداره کار توسط کارفرما، دلیلی بر تسویه حساب قطعی کارفرما با کارگر میشود؟
هیات حل اختلاف اداره کار ، بدلیل نقد کردن چک توسط کارگر ، تسویه حساب را کامل دانسته و به نفع کارفرما رای صادر نموده و اسناد کامل پرداختی را از کارفرما مطالبه ننموده، در حالیکه کارفرما از جهل و ناچاری کارگر سو استفاده کرده و بسیاری از حقوق قانون کار را به کارگر نداده است.
آیا بر اساس قانون جدید دیوان عدالت، تسویه حساب خدشه دار نیست، و کارفرما نباید تمام مستندات پرداخت را به اداره کار ارایه دهد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بستگی به مبلغ چک ، میزان پرداختی های کارفرما و خواسته شما از اداره کار دارد------------ مرسوم است که اداره کار به برگه های تسویه کلی اعتنا نکرده و مدارک پرداخت از کارفرما می خواهد