مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری فرزندان اناث

سلام
من از چند سال قبل از فوت پدرم بیمه اختیاری تامین اجتماعی با نرخ 12 درصد می پرداختم، اکنون 4 سال است که پدرم فوت کرده و من و مادر و سه خواهرم مستمری بگیر او هستیم، سوال من اینه که در سن 55 سالگی که حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی من برقرار میشود، آیا حقوق مستمری کشوری من قطع میشود؟ و اگر قطع شود به مادرم میرسد یا اینکه بین مادر و سه خواهرم تقسیم میشود؟ سوال دیگرم اینه که اگر حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی من با سنوات ناقص برقرار بشه، مثلا 15 سال، آیا باز هم مستمری پدریم قطع میشود؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حقوق مستمری فرزندان اناث مستمری دختر از پدر حقوق مستمری پدر به دختر دریافت مستمری پدر تقسیم مستمری بازماندگان مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان بیمه اختیاری تامین اجتماعی بیمه