مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت عنوان شغلی در لیست بیمه با پرونده

بنده مدت بیست سال است که در مشاغل سخت و زیان آور مشغول به کارم برای این مدعا کلیه احکام کارگزینی بنده که در پرونده ام موجود هستند مبین این مسئله میباشد ، در حال حاضر که برای درخواست بازنشستگی اقدام کرده ام متوجه شدم کارفرما دو سال از سابقه کاری بنده را شغلی که سختی کار به ان تعلق نمیگیرد را برای بیمه ارسال نموده اند ، ضمنا دوسال خدمت سربازی ام را خریداری کرده ام و یکسال هم در مترو سابق کار دارم و در حال حاضر 43 سال دارم لطفا برای حل مشکلم راهنمایی بفرمایید ... لازم به یادآوری است پرونده من تازه به بیمه ارسال شده و طی هفته آتی مورد بررسی و کمیته قرار خواهد گرفت. و اپراتور واحد مالی کاملا متوجه اشتباه خود شده است لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مغایرت عنوان شغلی در لیست بیمه با پرونده مغایرت عنوان شغلی در لیست بیمه مغایرت عنوان شغلی با واقعیت مغایرت عنوان شغلی اصلاح عنوان شغلی عنوان شغلی مشاغل سخت و زیان آور بازنشستگی با سختی کار عنوان شغلی سختی کار بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور