مشاوره حقوقی رایگان - الویت های قرارهای صادره

با سلام دو سال پیش با چند تن از دوستانم سر یک کیف پیدا کردن در زمان سربازی ما رفتیم دادسرا نظام و زیر 24 ساعت راهی زندان شدیم و بعد با قرار آزاد شدیم و من و یکی دیگه از دوستانم الان قرار منع تعقیب برامون صادر شده. برا بقیه دوستان کیفرخواست صادر شد که الان در دادنامه زده من و دوستم که در دادسرا منع تعقیب گرفتیم با استناد به مختوم کیفری قرار موقوفی تعقیب از دادگاه اعلام شده، میخوام بدونم الویت کدوم قرار ها اول است و ما منع تعقیب گرفتیم یا قرار موقوفی؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر رضایت اعلام شده باشد موقوفی تعقیب واگر دلیل اثباتی علیه شما نبوده قرار منع تعقیب صادر میشود