مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو از سوی فرزندان متوفی

فردی فوت کرده و همه فرزندان ایشان خارج از ایران هستند. امور مربوط به انحصار وراثت انجام شده و همه مال و اموال وی فروش رفته و تقسیم شده است ولی یک خودرو از متوفی باقی مانده که همچنان به نام اوست. من میخواهم این خودرو را بخرم. آیا یکی از فرزندان ایشان برای من از خارج وکالتنامه فروش بفرستد کافی است یا همه ورثه باید اقدامی جمعی انجام بدهند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با وکالت فروش هم میشود ولی این وکالت باید از سوی همه وراث باشد حتی اگر یکی موافق نباشد معامله مشکل دار میشود .