مشاوره حقوقی رایگان - فوت موکل و باطل شدن وکالت بلاعزل

سلام
زمینی را از پدر خریده ام و وکالت بلاعزل گرفتم ولی برای سند قطعی اقدام نکردم و پدر فوت کردند دو برادرم به بنده وکالت تام دادند و مادر اقرارنامه ولی یه خواهر ناتنی دارم که حاضر نمی‌شود برای دادن وکالت راهکاری هست آیا ؟ و اینکه برادران و مادر شهادت می‌دهند در هر دادگاهی لطفا بفرمایید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اثبات وقوع بیع به طرفیت تمام ورثه بدهید و سمس الزام به سند تمام ورثه