مشاوره حقوقی رایگان - افترا و حکم حبس تعزیری

سلام بنده با یکی از همسایه ساختمان با مدیر ساختمان بحث مون شده اس مس های دزدی به مدیر ساختمان زدیم و ایشان شکایت کرده و قاضی به 5 ماه حبس تعزیری طبق ماده 697 داده است خواست ببینم اگر اعتراض بزنم و تجدید نظر بخواهیم حکم به جزای نقدی تبدیل میشود ؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید اعتراض کنید اما قاضی الزامی ندارد که تبدیل به جزای نقدی کند اما رضایت بگیرید احتمال ان بیشتر است و در صورت امکان وکیل بگرید و حتما قبل از رضایت وکیل بگیرید