مشاوره حقوقی رایگان - کاهش مجازات حبس مواد مخدر

سلام آیا مواد مخدر شامل کاهش مجازات حبس میشود؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام سوال نا مفهوم است ولی در کل
میزان مواد مخدر و نحوه همکاری یا عدم همکاری متهم در میزان مجازات موثر است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کلیه محکومین مواد مخدر که پس از صدور حکم به نحوی با نیروی انتظامی یا سازمان عمل کننده همکاری نمایند و اقدام آن‌ها منجر به کشف شبکه‌ها گردد دادگاه صادرکننده رأی می‌تواند با تقاضای نیروی انتظامی و یا سازمان عمل کننده بر اساس اسناد مربوطه، مجازات وی را ضمن اصلاح حکم سابق‌الصدور تا نصف تخفیف دهد.