مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

سلام بنده یک حواله که قابل صلح نبود را به شخصی فروختم و در محضر تعهد دادم که ماشین به ایشان واگذار شده الان ماشین سند و تمام مدارک اش از طرف کمپانی به نام من صادر شده باتوجه به اینکه خودرو بشدت گران شده و من دیگه نمیتونم از فروش شرکتی استفاده کنم امکانش هست که پول کامل آن شخص را بدم و ماشین را تحویل ندم

پاسخ ها :

فسخ فروش حواله خودرو فروش حواله خودرو خرید و فروش حواله خودرو حواله خودرو خودرو حواله