مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی اشخاص

باسلام من معلم هستم در بانک ملی ضامن شخصی شدم که اقساط وام را پرداخت ننموده و الان دوساله که کل حقوق من و حساب یارانه مسدود و توسط بانک برداشت میشه با توجه به اینکه من خانمم و سرپرست سه فرزندم هستم و درآمدی دیگه ندارم آیا بانک بدون مجوز قضایی میتونه کل حقوق منو برداشت کنه؟ باید یک چهارم برداشت کنه؟ من باید به کجا مراجعه کنم؟ شعبه مرکزی شهرمون و بازرسی بانک استان زنگ زدم جواب نگرفتم

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

سلام کاربر محترم. اسنداد کا حقوق شما خلاق قانون اجرای احکام مدنی است . از بانک بخواهید شعبه ای که حقوق شما را مسدود نموده معرفی کند . سپس به قاضی اجرای احکام همان شعبه مراجعه نموده و شرح ماوقع و تقاضای خود را اعلام دارید . مطمین باشید جواب خواهید گرفت . می توانید به دادستانی نیز مراجعه کنید