مشاوره حقوقی رایگان - اهمال وکیل در انجام وظیفه

با سلام.
در سال 97 برای پیگیری و موضوعی وکیل گرفتم و ضمن توضیحات کامل به ایشون، گفتن که باید پرونده حقوقی تشکیل بدیم.
الان بعد از گذشت 2 سال تازه رای نهایی صادر شد.
از بعضی وکلا شنیدم که ایشون ( وکیل بنده ) میتونستن درخواست تامین خواسته ارائه بدن که قطعا و یقینا با بلوکه شدن موقت حساب و ضبط اموال غیرمنقول، متشاکی مجبور میشد خیلی سریع نسبت به خاتمه پرونده و جلب رضایت بنده اقدام کنه.
سوال:
1 . نسبت به این اهمال کاری وکیل میتونم اعتراض کنم؟
2 . حق الوکاله جهت تشکیل پرونده 128 میلیونی( که بنده از طرفم طلب داشتم ) چقدره ؟!

باتشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بهتره با خود وکیل تون صحبت کنید وعلتش رو مطرح کنید شاید دلیلی وکیل بیاره که موجه باشه.چنانچه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم.صادقی زاده وکیل...