مشاوره حقوقی رایگان - مستمری شوهر اول

سلام و عرض ادب خانمی 55 ساله 30 سال پیش شوهرش فوت نموده دارای دو پسر و یک دختر بوده و فرزندانش از طرف پدر همسر از او گرفته شده و به عموی بچه ها سپرده و برای آنها شناسنامه به نام عمویشان گرفته و بچه ها دارای دو شناسنامه بوده اند و حقوق انها را دریافت میکرده است بدلیل سابقه بیمه مستمری برایشان در نظر گرفته شده بوده بعد از 13 سال خانم ازدواج موقت نموده و مستمری ایشان قطع گردیده و پس از سن قانونی فرزندانشان دیگر مستمری نداشتند !! البته دخترایشان ازدواج مینماید و ازدواجش در شناسنامه دوم ثبت میشود و با شناسنامه اول به مدت دوسال بعد از عقد که بنام پدرش بوده هنوز از مستمری که بهش رسیده بود استفاده میکرد چون دو شناسنامه داشتند ! بعد از مدتی بیمه حقوق را به واسطه لو رفتن جریان شناسنامه قطع میکند و مستمری کلا قطع میشود !! ایشان بعد صیغه اول دیگر ازدواج نکرده ولی بدون مستمری هستند آیا الان میتواند مستمری شوهرش را برگرداند تا بتواند از آن استفاده کند ؟؟ آیا بیمه خسارت دوسال حقوقی که دخترش گرفته است را از او میگیرد؟؟؟ تحت چه عنوانی باید دادخواست بدهد

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

1.اگر شوهر سابقشان حقوق بگیر بوده باشد ازدواج خانم مانع دریافت مستمری همسر سابقشان نیست.حتی حقوق سالهایی که قطع شده قابل مطالبه است.
2.بیمه میتواند حقوق آن دو سال را از دختر این خانم مطالبه نماید.