مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارگری

سلام بزرگوار من به عنوان منشی از برج 11 وارد یک شرکت شده ام که قرار بود بعد از یک ماه بیمه ام بکنند ولی نه از بیمه خبری هست و نه از قرارداد و اینکه مجبور کردن به 9 ساعت کار و 1 ساعت ناهاری کم می کنند میشه 8 ساعت کاری پنج شنبه ها هم اجبارا تا ساعت 2 باید وایستم و با این شرایط حقوق وزارت کار میدن حالا مشکل من هم بیمه نشدن هست و هم قرارداد نبستن که همش میگن می بندیم میخوام بدونم که چیکار می تونم بکنم که همه چیز روتین بشه چون من قسط دارم و رو حقوق حساب کردم و تکلیف این چند ماهی که بیمه نریختن رو چطوری باید حساب کنم و یا چی باید بگم و حقوق رو هم ماهی 1500 میدن البته غیر از اردیبهشت که برام 2800 واریز کردن میگن همه اینا علی الحسابه و ضمنا اضافه کار هم اجباریه و هنوز هم هزینه اضافه کاریها رو هم ندادن چیکار باید بکنم از کارم هم خیلی راضی هستند. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

به اداره بیمه بخش بازرسی مراجعه کنید ، کارفرما مرتکب تخلف شده