مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

سلام. من در شرکتی کار میکردم که سختی کار تعلق میگرفت و حالا در شرکتی کار میکنم که متعلق به همان کارفرما و با همان کاربری میباشد. و همکارانم که در حال بازنشستگی هستن، فقط سوابق شرکت قبلی شامل سختی کار میشود در حالی که در شرکت جدید هم همان عنوان شغلی را دارند و هیچ فرقی با کارخانه قبلی ندارد. فقط در حدود 8 سال است که احداث شده. متشکرم. البته اداره کار تایید میکنه ولی بیمه تائید نمیکنه.

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام بله سختی کار تعلق میگیرد اگر نامه اداره کار را دارید که گفته سختی کار شامل آن میشود ولی بیمه قبول نمکند باید علیه بیمه در دادگاه اقامه دعوا کنید.