مشاوره حقوقی رایگان - مشروطی و مرخصی

سلام وقت بخیر
من دانشجو دانشگاه آزاد هستم .. ورودی مهر ماه 94 ..
من 3 ترم مشروط شده ام .. یکیش ترم دوم و دو تای دیگه مشروطیام پشت سر هم بوده (دو ترم گذشته) .. یک ترم هم مرخصی گرفتم ... در مجموع با این نیم سالی که این ترم در آن هستم و 14 واحد (بدلیل مشروطی ترم قبلی) گرفتم ... 10 نیمسال تحصیلی گذروندم به علاوه یک ترم تابستان ... تعداد کل واحدهای ما 152 تاست تا الان 71 واحد گذروندم ...
این ترم هم 14 واحد بگذره ....67 واحدم میمونه..
من میتونم تو سه نیمسال آینده فارغ التحصیل شم و تا زمان تموم شدن واحدهام تحصیلمو ادامه بدم؟؟؟ حداکثر ترم مشروطی دانشگاه آزاد چند ترمه؟؟
آیا محدودیت نیمسال داریم در دانشگاه آزاد؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

از اموزش دانشگاه سئوال کنید .قبلا سه ترم بود