مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر نفقه

سلام من برای نفقه تجدید نظر زدم و دوباره پرونده م رفت دادگاه خانواده و یک جلسه دیگه رسیدگی هم شرکت کردیم و کارشناسم اومده خونه پدری ام بازدید، بعد از دو سه ماه الان جوابش اومده ،ابلاغیه اومده ، دادنامه نهایی،
اما بازش که کردم فقط نوشته نسبت به دعاوی شما ، کسر از امار صادر شد و پرونده پس از تکمیل به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشه!
و هیچی دیگه ننوشته
این یعنی چی؟
یعنی تصمیم نهایی همینه فقط؟
پرونده م مختومه شده!

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیر دادگاه خانواده اوامر تجدیدنظر راانجام ونظریه تکمیلی کارشناسی رااخذ وپرونده ارسال شده تجدید نظر