مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر توسط پسر

سلام من فرزند پسر 48 ساله و از کار افتاده بخاطر بیماری هستم پدرم مستمری بگیر تامین اجتماعی با 10 سال سابقه بود که فوت کردند و مادرم بعنوان همسر ایشان مستمری ایشان را دریافت میکرد که من مریض شدم مادرم کمکم میکرد متاسفانه ایشان هم چند ماهی میشه فوت کرده اند آیا من میتوانم مستمری پدرم را بگیرم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله اگر شرایط خاص داشته باشید از اداره بیمه سوال نمایید

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

اگر از کار افتاده کلی محسوب شوید و با ارایه مدارک این امر را اثبات نماییید میتوانید مستمری را دریافت کنید