مشاوره حقوقی رایگان - خسارت آتش سوزی

منزل من که مستاجر هستم دچار حریق شده است و طبق ماده 14 که میزان ساختمان موظف به بیمه ساختمان بوده اند اینکارو نکرده اند حال اینجانب جهت ادعای خسارت از هیئت مدیره ساختمان طبق قانون ذکر شده را دارم لذا بعد از مراجعه به دفاتر قضایی جهت شکایت فرمودند باید پیش فرض شکایت از طرف وکیل تهیه شود در این خصوص راهنمایی میخواستم
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
به دفتر یکی از وکلای محترم شهرتان مراجعه کنید تا با توجه به جزئیات امر دادخواست تنظیم شود