مشاوره حقوقی رایگان - به لحاظ ضرورت استعلام تجدید وقت نظارت تعیین گردید.

سلام.
من یک پرونده جهت اجرای حکم در دیوان عدالت اداری در شعبه اجرای احکام دارم که وقت نظارت پرونده اوایل اردیبهشت بود که البته حکم از نظر من انجام نشده. تا اینکه اخیرا دوباره وقت نظارت به لحاظ ضرورت استعلام تجدید برای آبان 99 تعیین کردن.
به لحاظ ضرورت استعلام جدید در شعبه اجرای احکام یعنی چی؟
یعنی میخوان به ارگان مربوطه اخطار جدید بدن یا اینکه میخوان فقط استعلام کنند؟
ممنون میشم جوابمو بدید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اصولا وقتی مرجع رسیدگی کننده اقدامات ویا استعلاماتی انجام می دهد تا حصول نتیجه پرونده را تعیین وقت نظارت می نمایند. در موعد مقرر پرونده بازبینی می شود چنانچه جواب اقدام یا استعلام آمده باشد تصمیم متقتضی را اتخاذ می کنند و چنانچه نتیجه روشن نبود دستور جدید صادر می نماید.مورد شما نیز از این قاعده مستثنی نیست .به هرحال می توانید از طریق وکیل دادگستری پرونده را مطالعه نمایید یا با مراجعه حضوری از مدیر دفتر شعبه سوال نمایید چه اقدامی صورت گرفته است .