مشاوره حقوقی رایگان - دانشکده افسری ارتش

سلام ببخشید من دانشکده افسری ارتش اسم نوشتم و 14.4گزینشمه میخواستم بدونم که من تجدید واسه کلاس یازدهمم دارم به نظرتون اگه افسری قبول بشم بهم وقت میدن که شهریور امتحان بدم و درس رو قبول بشم بعد برم واسه خدمت؟ لطفا جواب بدید خیلی استرس دارم با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گویا قبولی در دانشگاه افسری مستلزم قبولی در کنکور باشد با حداکثر رتبه 12000